Contact opnemen met ons

 

 

Als geen ander weten wij van  Eurodolls hoe vervelend het is om lang te moeten wachten op een antwoord in onze toch al hectische samenleving waar we weinig tijd willen verdoen en ' to the point '' willen zijn. 

 

Onze AI Chatbot helpt U met veel vragen over ons Bedrijf. Mocht U er niet uitkomen dan is er een Livechat met Echte mederwerkers voor U.

 

Live chatscherm

 

Vul altijd uw email adres in of vermeld deze in Uw bericht indien wij niet direct online zijn, zo kunnen wij spoedig contact met U opnemen.

 

Heeft U iets meer tijd , vult u dan het contactformulier onderaan deze pagina in. We reageren dan spoedig op Uw bericht.

 

Openingstijden Eurodolls

 

Eurodolls is een grote Online Webshop met diverse medewerkers en heeft een Magazijn in Brunssum van waaruit wij onze klanten bedienen.

De Dolls worden geinspecteerd voor verkoop en vanuit het magazijn in Neutrale verpakking naar onze klanten verstuurd met UPS.

 

U kunt enkel op AFSPRAAK terecht in ons magazijn om onderstaande redenen :

 

- Een besteld product direct afhalen

- Een product bekijken en dan direct aankopen en meenemen

- Een product retourneren ( lees hiervoor de algemene voorwaarden )

 

Om een Afspraak in ons magazijn te maken hebben wij minimaal onderstaande gegevens nodig ( Zonder dit maken wij geen afspraak )

 

- Uw Telefoonnummer

- Uw Emailadres

- Serieuze interesse tot Aankoop 

 

Privacy staat hoog in het vaandel bij Eurodolls. Wij zullen Uw gegevens enkel gebruiken om U te contacteren om de afspraak te maken of Uw te informeren over Uw bestelling.

 

*** Uw Telefoonnummer is enkel vereist indien U een afspraak in ons magazijn wilt maken ***

 

Heeft U verdere vragen die onze Live Chatbot of Live Chatmedewerker niet kan beantwoorden ? Vult U dan onderstaand formulier graag in en we zullen U spoedig helpen .

 

 

 

Webwinkel Keurmerk